Hozzávalók:
- 1 kis fej jégsaláta
- 2 marék rukkola
- 2 marék friss spenót
- 1 db kígyóuborka
- 3 db paradicsom
- 25 dkg feta sajt vagy bivaly mozzarella (vegánoknak a vegán fetát ajánljuk)
- Gesztencia zöldfűszeres aszalt koktél paradicsom
- igény szerint olívabogyóval, krutonnal tovább gazdagítható
Elkészítés:
- A zöldségeket megmossuk.
- Egy nagy tálba beletépkedjük a jégsalátát majd hozzá dobjuk a rukkolát és a spenótot.
- A kígyóuborkát és a paradicsomot tetszőleges méretűre vágjuk és a saláta tetejére dobjuk.
- Ezt követi a felkockázott sajt és egy üveg Gesztencia zöldfűszeres aszaltparadicsom (ezt nem szükséges darabolni, hiszen falatnyi méretűek)
- Ha szeretnénk olívabogyóval és krutonnal laktatóbbá tehetjük még.
És nincs is más dolgunk, mint… Gasztrokalanadozásra fel!