GESZTENCIA

GESZTENCIA SALÁTA

Hozzávalók:

  • 1 kis fej jégsaláta
  • 2 marék rukkola
  • 2 marék friss spenót
  • 1 db kígyóuborka
  • 3 db paradicsom
  • 25 dkg feta sajt vagy bivaly mozzarella (vegánoknak a vegán fetát ajánljuk)
  • Gesztencia zöldfűszeres aszalt koktél paradicsom
  • igény szerint olívabogyóval, krutonnal tovább gazdagítható

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megmossuk.
  2. Egy nagy tálba beletépkedjük a jégsalátát majd hozzá dobjuk a rukkolát és a spenótot.
  3. A kígyóuborkát és a paradicsomot tetszőleges méretűre vágjuk és a saláta tetejére dobjuk.
  4. Ezt követi a felkockázott sajt és egy üveg Gesztencia zöldfűszeres aszaltparadicsom (ezt nem szükséges darabolni, hiszen falatnyi méretűek)
  5. Ha szeretnénk olívabogyóval és krutonnal laktatóbbá tehetjük még.

És nincs is más dolgunk, mint… Gasztrokalanadozásra fel!

megosztás

További bejegyzéseink

GASZROKALANDOZZ: MEDVEHAGYMÁS BÚRKFILI

Újabb recept? Köszönjük! Az első “tőletek kaptuk” recept (amit ITT találtok) olyan sikeres lett, hogy újabb vásárlónk indult el Gesztencia gasztrokalandozásra. Laura az olajos medvehagymánkat használta fel a szombat délutáni, vendégváró búrkiflik készítéséhez. A végeredmény ínycsiklandó. Kipróbálását erősen ajánljuk! Medvehagymás búrkifli, ahogy Laura készíti Hozzávalók: 350 ml tej 30 g

A MEDVEHAGYMA JÓTÉKONY HATÁSAI

Családunk és barátaink örömére, már jó pár éve spájzunk alaptermékei a saját recept alapján készült medvehagyma krémek. A Gesztencia megálmodásakor ezért nem is volt kérdés, hogy mi kerül először a márka üvegeibe. A medvehagyma krémek az igazi zászlóshajóink, és nem véletlenül. A medvehagyma gyógyhatása már évek óta ismert, és mi

ASZALTPARADICSOMOS CIABATTA

Aszaltparadicsomos ciabatta, ahogy Erika készíti Hozzávalók: 0,5 kg liszt egy csomag száraz élesztő, amit 4 dl hideg vízben kavarjunk el (nem kell futtatni) 2 tk só Gesztencia aszalt koktélparadicsom extra szűz olívaolajban Elkészítés: A hozzávalókat még előző este keverd össze és hagyd reggelig, egy enyhén kiolajozott kelesztőtálban pihenni. Másnap reggel melegítsd