FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

A Gesztencia webshopban az alábbi szállítási módokat veheted igénybe:
Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 2.990 Ft
GLS csomagpont és csomagautomata: 1.142 Ft
Foxpost csomagautomata: 1.142 Ft
Packeta csomagautomata: 1.130 Ft
Posta Pont és csomagautomata: 990 Ft
Gesztencia üzem személyes átvétel: díjmentes
15.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás díjmentes.

A Gesztencia webshopban az alábbi fizetési módokat veheted igénybe:

 • Online bankkártyás fizetés: (a vevő felé nincs extra költsége)
  Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés az OTP Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a SimplePay fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A fizetésre természetesen más pénzintézetek kártyái is használhatóak. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap.
 • Készpénzes fizetés személyes átvétellel, átvételi ponton: (nincs extra költsége)
  A webshopban már megrendelt és emailben visszaigazolt terméket személyesen is át lehet venni, és készpénzzel ki lehet fizetni. Helyszín és időpontegyeztetés céljából kérjük, válasz emailben vegye fel velünk a kapcsolatot!
 • Bankkártyás fizetés személyes átvételkor, átvételi ponton: (a vevő felé nincs extra költsége)
  A webshopban már megrendelt és email-ben visszaigazolt terméket személyesen is át lehet venni, melyet előzetes egyeztetést követően ki lehet fizetni bankkártyával is az átvételi pontunkon. Helyszín és időpontegyeztetés céljából kérjük, válasz emailben vegye fel velünk a kapcsolatot!
 • Utánvét futárnál, csomagponton, csomagautomatánál: (399 Ft)
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvét” fizetési módot. A GLS futárnál, vagy a csomagponton készpénzben, és bankkártyával is fizethet majd, ez mind utánvétes fizetésnek minősül. A GLS automatánál történő bankkártyás fizetés is utánvétes fizetési módnak számít.